.

¤

Για το Εισαγωγικό-Υποχρεωτικό μάθημα, όπως και για το «τεστ» που θα γίνει ΜΟΝΟΝ στο 7ο μάθημα μπορείτε να εγγραφείτε στο: https://eclass.duth.gr/eclass/  (δεν θα δεχτώ ΚΑΝΕΝΑ email εγγραφής στο προσωπικό μου email)

Σε περίπτωση που θέλετε να βελτιώσετε την βαθμολογία σας στα τεστ, θα πρέπει να γράψετε και πάλι στο 7ο υποχρεωτικό μάθημα του 30υ χειμερινού εξαμήνου. Εν συνεχεία, θα πάτε στα προηγούμενα έτη και για το 7ο τεστ αντίστοιχα, θα μου ζητήσετε να σας προσθέσω τον μεγαλύτερο βαθμό.

Επομένως:

Οι εξετάσεις θα είναι ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ,  θα πάτε με «βάση» το 5(πέντε) και «άριστα» το 9(εννέα) και ό,τι πάρετε από το τεστ με το προαύλιο και τα παιδάκια. Οι υπόλοιπη βαθμολογία σας από τα τεστ παραμένει.

1.- ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2013

2.- ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ -ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2012

ΕΠΙΣΗΣ: για ΚΑΘΕ εξεταστική, για ΚΑΘΕ τεστ και για ΚΑΘΕ πρόοδο θα σας παρακαλούσα να εγγραφείτε στο ECLASS και το ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ  ΚΑΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!

Μετά την προθεσμία αυτή δεν θα γίνουν δεκτές εγγραφές στο: https://eclass.duth.gr/eclass/ 

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!

Μπορείτε να εγγραφείτε, δίνοντας username, password και το email του Δημοκριτείου τα οποία σας έχουν δοθεί. Στη συνέχεια, έπειτα από ΚΑΘΕ  εξεταστική, τεστ και πρόοδο θα διαγράφεστε και θα πρέπει να επανεγγραφείτε.

Όπως ήδη γνωρίζετε, δεν θα πρέπει να βγουν ΟΛΑ τα φωτοαντίγραφα που αντιστοιχούν στους εγγεγραμμένους στο βαθμολόγιο, αλλά ΜΟΝΟΝ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Μπορείτε επίσης να εγγράφεστε στην ιστοσελίδα μου: ΑνθρωποΓεωγραφίες, ΜΕ ΤΟ eMAIL ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ (https://walk2geographies.wordpress.com/), ώστε να σας έρχονται όλες οι ενημερώσεις. Εκεί, στην σχετική κάρτα, θα μπορέσετε να βρείτε και την εξεταστέα ύλη :

Short Link: http://wp.me/PcPJ9-T3