.

Τεστ ΜΟΝΟ στο 7ο Μάθημα: Διάρκεια 1ώρα

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ


Για το τεστ στο  7ο  Μάθημα μπορείτε να εγγραφείτε από ΣΗΜΕΡΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ επτά (7) ημέρες νωρίτερα και ΜΟΝΟΝ στο: https://eclass.duth.gr/eclass/

Μετά από την προθεσμία αυτή ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές εγγραφές! Και ΔΕΝ θα δεχτώ email εγγραφής στο προσωπικό μου email. Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ θα πρέπει να βγουν ΟΛΑ τα φωτοαντίγραφα που αντιστοιχούν στους εγγεγραμμένους στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ τεστ, αλλά μόνον όσα χρειάζονται.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πίσω πλευρά των θεμάτων ως πρόχειρο. Την κλίμακα την γράφετε ΠΑΝΤΟΤΕ μπροστά & με στυλό !

Χρησιμοποιώντας ΜΟΝΟ μολύβι ή ΜΟΝΟ 1 ξυλομπογιά, γόμα και υποδεκάμετρο μετρήστε στο χαρτί σας τα εκατοστά και χωρίστε με κάνναβο 1Χ1 εκατοστό. Μετρήστε τα παιδιά σε κάθε ένα κουτάκι και καταγράψτε τα με στυλό σε κάθε ένα κουτάκι. Αν τα κεφάλια των παιδιών είναι χωρισμένα στη μέση, τα μετράτε ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, δεν τα μετράτε ΚΑΙ από τις 2. Αν το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού των παιδιών βρίσκεται από την μία πλευρά, ΤΟ ΜΕΤΡΑΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ. Εν συνεχεία το αντιστοιχίζετε με το προαύλιο που βλέπετε πραγματικότητα (δηλ. στο έδαφος) και βρείτε την κλίμακα εκφρασμένη σε «1 : τόσο» (5 μονάδες). Αντιστοιχίστε τα 3 ΜΟΝΟ κουτιά (το από «0-…» μπορείτε να το αφήσετε λευκό) του υπομνήματος ανάλογα με το σχέδιό σας και δώστε τις χωροπληθείς καμπύλες (5 μονάδες). Ποτέ δεν βάζουμε το «0» ΜΟΝΟ του, Ούτε και τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Αριθμό Παιδιών ΜΟΝΟ του!!. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ!!!..

Στο 7ο Μάθημα θα δοθεί τεστ.
Το κάθε ένα από αυτά, εάν βαθμολογηθεί με «άριστα» θα αντιπροσωπεύει το 10% της βαθμολογίας, συνολικά 1 μονάδα.

Προαπαιτούμενο - Prerequisite - Prérequis

Προαπαιτούμενο – Prerequisite – Prérequis

Η τελική γραπτή εξέταση, εάν βαθμολογηθεί με «άριστα», θα αντιπροσωπεύει το 90% της βαθμολογίας, δηλαδή 9 μονάδες.

Η βάση παραμένει πάντοτε το 5.

Άρα, εάν προσέλθετε μόνο στην τελική ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ εξέταση και γράψετε «άριστα», βαθμολογείστε με βάση το 5  και «άριστα» το 9.

Επίσης: εάν προσέλθετε ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ τεστ και ΔΕΝ προσέλθετε στην τελική γραπτή εξέταση, κρατάτε τον ή τους βαθμούς σας από τα τεστ, ώστε να συμψηφιστούν όποτε προσέλθετε για την επόμενη εξέταση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η «Εισαγωγή στην Ανθρωπογεωγραφία» είναι προαπαιτούμενο για τα άλλα δύο μαθήματα στο γνωστικό αντικείμενο της «Ανθρωπογεωγραφίας» (που σημαίνει πως αν δεν το ‘περάσετε’, δεν μπορείτε να τα επιλέξετε), δηλαδή:

  1.  «Ανθρωπογεωγραφία-Θεματικές Περιοχές», και
  2. «Πολιτική Γεωγραφία»

.

Short Link: http://wp.me/pcPJ9-16Y

.

.